Mijn diensten

Werkgebied

Mijn werkgebied is de Gemeente Berkelland. Andere plaatsen daarbuiten slechts in overleg. Ik vraag een reiskostenvergoeding van 20 cent per km.

Tarieven

  • Intakegesprek:                              gratis
  • Kort bezoek van een half uur:    €   8,50
  • Lang bezoek van een uur:          € 14,50
  • Langere duur/meer dieren         € 12,50 per uur.

Werkwijze

Bij het intakegesprek bespreken we diverse belangrijke zaken omtrent de verzorging van uw dier(en). Dit betreft voeding, schoonmaken, eventueel medicijnen geven of dierenarts bezoek. Ook ondertekenen we het sleutelcontract en bespreken we wat er verder naast het verzorgen van de dieren eventueel in en rondom huis gedaan moet worden.

Werkzaamheden

Onder de werkzaamheden vallen de verzorging  van de dieren, minimaal voeren en water geven. Meer tijd kost verschonen van de verblijven (kattenbak, vogelkooi, konijnen of knaagdier hok).
Ik doe echter geen zwaar uitmest werk in stallen van klein landbouw vee en paarden!
Naast het verzorgen van de dieren kan, in overleg, klein huishoudelijk werk gedaan worden. (post weghalen, planten water geven, tuin sproeien, een keer stofzuigen en dweilen)

Deeltijd oppas ...

Worden uw dieren in de vakantie door buren, vrienden of familie verzorgd maar willen zij ook een dagje vrij of kunnen zij door onvoorziene omstandigheden niet meer oppassen? Ook dan kan ik komen, bespreek dit wel tijdig voorafgaande aan uw vakantie. Als noodhulp voor 'achter de hand' ben ik altijd beschikbaar.

Sommige dieren kunnen toe met een verzorging eens in de 2 of 3 dagen. Ook dit is bespreekbaar.

Vervoer

Moet uw huisdier vervoerd worden naar een dierenarts of een andere locatie? In overleg kan ik vervoer aanbieden voor diverse huisdieren. 

De dieren worden vervoerd in een degelijke bench of kooi naar gelang hun grootte of in uw eigen vervoersbox als u die heeft.

Het tarief bedraagt € 14,50 per uur en 20 cent per gereden km.